Tahniah diucapkan kepada graduan IKOM kerana telah berjaya mendapat keputusan yang cemerlang. Terima kasih juga kepada Prof. Madya Dr. Mohd. Fo’ad Sakdan kerana telah bersama-bersama sekaligus merasmikan IKOM Day dan Homecoming pada 26 Oktober 2018 yang lalu.

Ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada YBhg Dekan IKOM, Professor Madya Dr. Hj Huzili Hussin memberikan ucapan dengan intipati yang bermanfaat kepada pelajar agar sentiasa belajar dari kesilapn dan sentiasa berusaha untuk mengubah diri untuk menjadi lebih baik. Terima kasih juga kepada graduan IKOM sesi 2015/2016 yang telah hadir ke majlis tersebut dan berkongsi pengalaman yang cukup menarik untuk menaikkan semangat pelajar IKOM untuk terus maju ke hadapan dan mengharumkan nama fakulti dan universiti.

oleh : Farhana Ruzaihan