Take a peek!

content program&events

2 Oktober 2019 | Acheh Indonesia

Sekalung Tahniah buat pelajar iKOM, Saudari Farhana Binti Ruzaihan kerana telah berjaya meraih pingat Perak dalam Kategori Inovasi dan Kreativiti serta Anugerah Emas Khas daripada SRIT Universiti,India di 4th International Exhibition Arts Creativity And Engineering, yang berlansung selama dua hari di Universitas Ubudiyah pada 1 hingga 2 Oktober 2019 di Banda Acheh,Indonesia.

Tahniah diucapkan!Tajuk penyelidikan beliau adalah An Application for Handling Distress by Using Virtual Reality.

Selamat maju jaya diucapkan kepada semua pelajar iKOM. Tahniah diatas usaha anda sendiri untuk mendapatkan keputusan yang baik.

Kepada yang kurang bernasib baik, diharapkan anda lebih bersemangat pada semester akan datang.

SELAMAT MENJALANI IBADAH HAJI KEPADA UMAT ISLAM YANG BAKAL MENJALANKAN IBADAH HAJI PADA TAHUN INI

Kami mengucapkan selamat berangkat ke tanah suci.

Semoga semua urusan dipermudahkan dan mendapat keberkatan Allah SWT

Didoakan agar dikurniakan haji yang mabrur.

Pusat Pengajian Pembangunan Insan & Teknokomunikasi (iKOM)

Tahniah kepada Profesor Madya Abdul Aziz Mahmuddin di atas kenaikan pangkat ke jawatan Pensyarah Universiti Gred Khas C (VK7) berkuat kuasa 1 Julai 2019.

Selamat bercuti kepada semua pelajar iKOM. Tempuhi cuti anda dengan pekara-pekara yang berfaedah.

Semoga cuti yang dilalui akan memberi semangat baharu apabila kembali ke semester akan datang.